Repetenți și în amical: UTA – CS Ineu 0-3 (0-1)

0
155

ineuuta1Eugen Trică dorea să vadă la treabă jucătorii sosiți în probe, dar și să primească răspunsuri pozitive de la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest debut de sezon, însă rezultatul a fost dezastruos. În afara unui antrenament cu accent pe partea fi­zică, antrenorul „alb-roșiilor” nu pare să fii rămas cu ceva pozitiv în minte la finalul amicalului cu CS Ineu. Fundașii Ospina și Uyi, mijlocașul Sidney Faye și Beckim, un atacant albanez, care, între timp, a și părăsit deja Aradul, nu au venit cu un plus față de calitatea fotbaliștilor existenți acum în lotul „textilist”. Poate, Sergio Uyi să fii ieșit din anonimat cu un joc de cap bunicel, însă prea puțin pentru a-l fi convins deja pe Trică că merită să rămână în „alb-roșu”. În schimb, pentru ineuani a fost prilejul perfect pentru a repeta pentru următoarea partidă de campionat, dar și a-și mai repara moralul după eșecul de la Baia Mare.
Fără să intrăm în prea multe detalii tehnico-tactice, Ineul a fost echipa mai bine legată și, drept consecință, a făcut jocul pe arena „Motorul”. Șuturile de puțin alături ale lui Băd și Francescu au anunțat deschiderea scorului. Același Francescu a deschis foarte ușor defensiva utistă, iar Alin Drăgan a punctat cu o scăriță elegantă peste Oberhauser. Portarul UTA-ei a păstrat o diferență minimă la pauză în favoarea zărăndanilor, respingând șutul lui Covaci scăpat singur pe partea dreaptă.
Deși după pauză pe teren și-au făcut apariția câțiva fotbaliști cu pretenții de ti­tulari, „Bătrâna Doamnă” nu a arătat mai nimic. Mai mult, Iambor (șut deviat de Uyi) și Georgiu (penalty după faultul lui Oberhauser asupra lui Popa) au dus scorul la 0-3 încă din minutul 63. Au mai fost și alte ocazii la buturile nou-intratului Horvath, pe când UTA a replicat cât de cât doar prin șuturile de la semi-distanță ale lui Firțulescu și Santa Moreno. Vineri, Ineul dă piept cu Unirea Jucu, meci la care ar putea absenta Băd (care a făcut întindere în startul meciului de marți), iar UTA se deplasează la Pitești, pentru derby-ul suferinței cu CS Mioveni.
Formații:
UTA: Oberhauser (65 Horvath) – Oltean, Uyi, Ospina, Roman – Raț (65 Firțulescu), Sidney, Stan (46 Moreno), Dumitru – Tecsi (65 Surugiu), Beckim (46 Apostu). Antrenor: Eugen Trică
Ineu: Rusu (46 Cioara) – Tătar, Bilia, Bier (46 Cornea), Suslak (46 Talpaș) – Covaci (46 Malancu), Francescu (46 Iambor), Georgiu, Popa – Băd (20 Pirtea), Al. Drăgan. Antrenor: Adrian Abrudean
Arbitri: Flavius Rița – Gabriel Hărduț, Cristian Coroban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.