corneaineuFiindcă în ultimele runde de campionat au avut parte de adversari mai slabi, dar și pentru a nu ieși din ritmul de competiție, câștigătoarea Ligii a IV-a Arad i-a provocat pe cei de la Frontiera Curtici pentru un meci de verificare. El s-a disputat joi, pe arena de la Graniță, una foarte bună, în ciuda faptului că cu 24 de ore mai devreme se jucase și finala fazei județene a Cupei Româ­niei. Cu o mică excepție, problema medicală a lui Nădăban, confruntarea a fost cât se poate de utilă pentru CS Ineu, care a câștigat cu scorul de 3-1 (2-0).
Alin Drăgan, Cornea și Voștinar, res­pectiv Silviu Măgulean au fost marcatorii unei partide considerată bine­- venită de antrenorul zărăndanilor. „Băieții s-au implicat sută la sută și pe fondul unui joc organizat au realizat destule acțiuni reușite. Bineînțeles că echipa poate și mai mult și sper să demonstreze asta în meciul de miercuri, de la Alba Iulia. E un baraj și va trebui să fim mai atenți și mai motivați. Și mai sper ceva, să valorificăm plusul de experiență pe care-l avem în fața adversarului”, a precizat Adrian Abrudean.
Curticenii sunt mulțumiți că le-au putut fi de folos campionilor Ligii a IV-a și au intrat și ei în vacanță cu această ocazie. Din sezonul următor, Radu Anca s-ar putea să nu o mai antreneze pe Frontiera pentru un motiv cât se poate de simplu. „Dacă echipa nu-și pro­pune mai mult, dacă nu are aspirații mai mari, nu văd de ce m-aș mai duce la Curtici. Sunt de un an și jumătate la club, mi-ar plăcea să avem un obiectiv mai îndrăzneț, mai ales că majoriotatea jucătorilor au valoare și potențial”, a explicat fostul fotbalist al UTA-ei.
Formații:
Curtici: Mucha – Abrudan, Sighete, Pistrui, Huja – Avrămuțiu, Nedea, Pleșca, Munteanu – P. Măgulean, Rus. Au mai jucat: S. Măgulean, Gheorghieș, Anca, Leva, Dragoș.
Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Cornea, Iambor, Georgiu, Talpaș – Petcuț, A. Drăgan, Nădăban. Au mai jucat: S. Popa, R. Popa, Voștinar, Malancu, Berar, Șulumberchean, Zdrențan (un junior crescut de Atletico originar din Ineu)

Recomandările redacției