Reprezentanţa Regională Vest a Camerei Auditorilor din România se deschide, mâine, la Timişoara

0
190

auditori

La Timişoara se va deschide, mâine, Reprezentanţa Regională Vest a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR). Potrivit unui comunicat de presă al CAFR, este cea de a patra reprezentanţă regională, alături de cele înfiinţate anterior cu sediile la Iaşi, Braşov şi Cluj-Napoca. „Reprezentanţa Regională Vest Timişoara cuprinde judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, fiind la dispoziţia firmelor de audit, a auditorilor financiari şi a stagiarilor din judeţele amintite. Scopul noii reprezentanţe este sporirea eficienţei comunicării cu membrii, consultarea asupra celor mai importante probleme ale organismului nostru profesional, diseminarea rapidă a hotărârilor consiliului şi deciziilor Biroului Permanent, precum şi distribuirea materialelor editate în sprijinul auditorilor şi stagiarilor. Totodată, membrii Camerei vor beneficia prompt de avantajul unei legături operative pentru soluţionarea problemelor legate de obţinerea vizelor anuale, depunerea rapoartelor de activitate, actualizarea datelor din evidenţa Registrului Public al Auditorilor, precum şi organizarea şi desfăşurarea pregătirii profesionale continue”, se arată în comunicat.

La eveniment au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale din judeţele arondate, alături de membri ai Consiliului CAFR, membri ai Comitetului de Excelenţă, membri ai Comisiei de Audit Statutar, auditori de onoare, auditori financiari din judeţele aflate în zona noii reprezentanţe, reprezentanţi ai Consiliului pentru Supravegherea în Interes Public a Profesiei Contabile şi ai organismelor profesionale din regiunea Vest.

Camera Auditorilor Financiari din România este organismul profesional de interes naţional care organizează, coordonează şi autorizează desfăşurarea activităţii de audit financiar din România. Reprezentanţa de la Timişoara va avea sediul pe strada Piaţa Consiliul Europei nr. 1, (clădirea ASIROM).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.