Reprezentanții clubului UTA și al firmei Recons au făcut pace

0
323

După vizita suporterilor la sediul Recons, Nicolae Mehelean pare să fi devenit un director mult mai cooperativ. UTA și Reconsul sunt acum într-o bună colaborare, după ce șeful Recons a promis că va colabora cu echipa fanion a Aradului.

Cu toate că stadionul este în administrarea Recons, directorul a dat de înțeles că va avea o colaborare mult mai eficientă cu cei din conducerea clubului.

De luni colaborăm foarte bine. Am înțeles cu toții că Bătrâna Doamnă este o persoană sensibilă și poate cea mai importantă pentru Arad. Așadar, trebuie să o tratăm ca atare, iar scopul nostru comun este să oferim condiții cât mai bune echipei și un confort cât mai mare spectatorilor la stadionul. Misiunea noastră nu va fi ușoară, căci ne confruntăm cu câteva probleme bine știute la noua arenă. Nu căutăm vinovați, ci doar soluții, în așa fel încât, încetul cu încetul, pas cu pas, împreună cu Recons, Primărie și comunitate să rezolvăm aceste probleme. I-am făcut necesar domnului Mehelean, nu cerem avioane. Nu cerem scări noi, cablaje, ci lucruri mărunte”, a spus Alexandru Meszar, conform Prosport.

Nicolae Mehelean pare s-a prezentat ca partenerul ideal pentru UTA și nu cel care ar încerca să pună bețe în roate. Ba mai mult acest susține că reconsul a fost prins la mijlocul unei neînțelegeri.

De la început vreau să spun că între noi și club nu a existat niciun conflict. Alții trebuiau să-și facă bine treaba și noi doar am fost prinși la mijloc. Prima problemă în relațiile de colaborare au fost legate de egalizarea treptelor de la stadion până la începerea campionatului. Clubul ne-a trimis o adresă oficială prin care susținea că există un risc pentru spectatori și că ar trebui remediat până în ziua meciului (n.r. meciul cu Farul). Eu am răspuns tot printr-un e-mail că acestea nu sunt problemele noastre, ci a proprietarului și a celui care a construit acest stadion.

Vă reamintim, noi doar administrăm arena Francisc Neuman. La rândul nostru, am făcut o adresă și Primăriei și firmelor care au lucrat aici. Adică să vorbim despre problemele stringente de la stadion și găsim și soluții pentru remedierea lor, plecând de la inundațiile ce au fost chiar zilele trecute la stadion. E clar, canalizarea așa cum a fost ea făcută, nu poate prelua o cantitate mare de apă, de aceea trebuie să facem ceva în acest sens.

Trebuie văzut ce spun, însă, specialiștii, proiectanții și constructorii. Pas cu pas o să se rezolve punctual toate, undeva între trei și patru luni de zile, dacă va contribui toată lumea. Cu înțelepciune nici nu ai nevoie de prea mulți bani. Oricum, sunt convins că și Primăria, domnul primar, nu vor refuza să investească la stadion când i se vor prezenta punctual toate problemele și vor fi obținute toate avizele în acest sens.

Bineînțeles, dacă lucrările respective nu sunt în garanție și atunci e în sarcina constructorului să suporte cheltuielile”, susține Nicolae Mehelean, potrivit Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.