Poliţiştii arădeni au desfăşurat activităţi preventive, în cadrul campaniei „Alege Viaţa!”. În cursul dimineţii de ieri, în baza Campaniei Naţionale „Alege Viaţa! “, şi a Programului desfăşurat la nivel naţional pentru reducerea accidentelor rutiere în anul 2013, a avut loc o întâlnire la sediul Poliţiei Rutiere cu reprezentanţii firmelor de taxi din judeţul Arad.
În cadrul întâlnirii, poliţiştii Serviciului Rutier şi cei aparţinând Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii au prezentat materiale cu exemple semnificative de accidente rutiere în care au fost implicaţi taximetrişti, cât şi situaţii în care regulile de circulaţie nu au fost respectate de către conducătorii autovehiculelor de transport persoane în regim de taxi.
„De asemenea, cu această ocazie au fost prelucrate noile prevederi ale Codului Rutier şi au fost distribuite pliante educativ-informative conţinând mesajul Cam­paniei «Alege Viaţa!». Astfel, de acti­vităţi preventive vor fi desfăşurate şi în perioada următoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspec­- toratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Recomandările redacției