Reprezentația spectacolului „Recital. Eminescu. Scrisori” din 15 ianuarie se mută în sala Studio

0
547

Datorită numărului mare de spectatori care și-au anunțat intenția de a viziona spectacolul „Recital. Eminescu. Scrisori” susținut de actrița Oltea Blaga, în seara de 15 ianuarie, de la ora 19.00, reprezentația va avea loc în sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ și nu în sala 30/3 așa cum era programat inițial.

Vă reamintim că Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, chiar în Ziua Culturii Naționale lansează un nou proiect. 15 ianuarie devine astfel ziua în care poezia revine pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ într-un demers ce se dorește de lungă durată.

Am ales Ziua Culturii Naționale, această zi esențială pentru fiecare dintre noi, pentru a lansa un proiect dedicat poeziei. Este vorba despre o serie de recitaluri pe care intenționăm să le aducem în fața publicului în fiecare lună. Demersul nostru, inițiat de actrița Oltea Blaga, are menirea de a reda publicului, bucuria întâlnirii cu versurile, cu această atât de frumoasă și profundă formă de exprimare umană.” , spune Bogdan Alexandru Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Primul spectacol din seria „Seara de poezie” are loc în 15 ianuarie, atunci când, actrița Oltea Blaga vine în fața publicului cu un recital de poezie eminesciană: „Recital. Eminescu. Scrisori”.

Reprezentația din 15 ianuarie este programată la ora 19, în Sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Ea face parte din proiectul „Luna plină de teatru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.