După o primă repriză ștearsă, în care codașa CSM Lugoj le-a pus probleme, elevii lui Adrian Abrudean și-au arătat valoarea în partea a doua și s-au impus fără probleme.
Spre surprinderea tuturor, CSM Lugoj a deschis scorul pe terenul Crișului după 26 de minute. Sărăcin a primit o pasă de la Olariu și a trimis un șut frumos sub bară de la marginea careului. Avantajul a durat însă doar 13 minute: Ionuț Ianc a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Ciornei.
După revenirea de la cabine, Crișul a fost clar superioară, iar în minutul 67 tabela arăta deja 4-1: căpitanul Pavel și-a adus echipa în avantaj cu un șut din câțiva metri după o deviere a lui Modan, Budur a profitat de o gafă a defensivei adverse și a mărit diferența, iar Ionuț Ianc a realizat dubla cu o nouă lovitură de cap.
Ultimul cuvânt avea să fie tot al lui Ianc, însă în poarta greșită: tânărul mijlocaș a înscris un autogol în minutul 87 după o învălmășeală în careul Crișului. Scor final 4-2 și elevii lui Adrian Abrudean revin pe podimul Seriei IV. În weekend-ul viitor aceștia se vor deplasa la Hunedoara.
Formații:
Crișul: Dagău – Maghici, Pavel (Lazăr 82), Siminic – Ciornei, Gâlcă, Ianc, Lezeu (Deliman 90+2) – Piț (Clej 90), Modan, Budur (L. Bodri 86)
Lugoj: Axinte – Precupanu, Predescu, Maier, Kracunjel (Cărăbaș
86) – David, Mărmăneanu – Makongo (Dobra 64), Jula, Olariu (Rațiu 88) – Sărăcin
Arbitri: Norbert Kemenes – Ștefan Lar (ambii Baia Mare), Daniel Popa (Aiud)
Observatori: Vasile Balaj (Drobeta Turnu Severin), Petru Boros (Oradea).

Recomandările redacției