Restaurantele și cafenelele din municipiu pot funcționa de acum la 50% din capacitate

0
323

În Moneasa a fost depășită incidența de 3 la mia de locuitori, aceasta intrând, începând de sâmbătă, în scenariul roșu. În total sunt nouă localități în acest scenariu.

Surpriza vine însă din partea municipiului Arad, care a reușit să bifeze, în sfârșit, scenariul verde. „Municipiul Arad intră de mâine în  scenariul verde, incidența scăzând sub 1,5 cazuri/1000 de locuitori la finalul ultimului interval de 14 zile instituit conform condițiilor prevăzute din hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă. Asta înseamnă că restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele, jocurile de noroc samd, pot funcționa la 50% din capacitate, în loc de 30”, ne-a declarat Lucian Cozma, purtător de cuvânt la Instituția Prefectului Județului Arad. Macea, Vărădia de Mureș, Zerind, Zimandu Nou sunt în aceeași situație fericită.

Mai trebuie să menționăm că incidența în Dieci, Livada a scăzut, acestea intrând în scenariul galben. În același scenariu intră, de data aceasta prin creșterea incidenței, Sintea Mare, iar Chișineu-Criș se menține în scenariul galben.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.