Restricția de deplasare după ora 22 intră în vigoare duminică

0
282

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a actualizat scenariile de pe teritoriul județului Arad, în funcție de incidența la mia de locuitori a infectărilor cu Sars-CoV-2. În același timp, sâmbătă va intra în vigoare revocarea Hotărârii nr.76/20.11.2020 actualizată, ea fiind înlocuită cu noi prevederi, care vizează în special faptul că operatorii economici trebuie să se organizeze după faptul că circulația este permisă doar până la ora 22. Noua hotărâre va intra în vigoare duminică, 14 martie 2021.

În scenariul roșu au intrat, de această dată, Iratoșu, Șiștarovăț și Zăbrani, incidența de 3 la mia de locuitori fiind depășită în aceste localități. În acest scenariu mai sunt municipiul Arad, Curtici, Pecica, Dorobanți, Frumușeni, Livada, Șilindia, Șofronea și Vărfurile, totalul fiind de 12 UAT-uri.

Incidența de 1,5/1000 de locuitori, fără a o depăși pe cea de 3/1000 de locuitori, a fost depășită în Bocsig, Socodor, Zădăreni și Zimandu Nou. Incidența s-a menținut în acest interval și în Hălmagiu și Macea, totalul ajungând tot la 12 UAT-uri.

În scenariul verde sunt acum 54 de localități, ultimele intrate pe listă fiind Nădlac și Fântânele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.