Restricții în Cărand, Zădăreni, Vladimirescu, Gurahonț, Dieci și Dezna

0
5680

În cursul zilei de vineri au fost adoptate trei hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, două în urma modificărilor de incidențe și una pentru aprobarea scenariilor de funcționare ale școlilor pentru săptămâna care urmează, tot în funcție de incidențe.

Potrivit Hotărârii 144, Zădăreni, Vladimirescu, Gurahonț și Dieci au depășit incidența 2/1000 locuitori, fără să treacă de 3. Astfel, începând de mâine (sâmbătă), în aceste UAT-uri se vor aplica restricțiile prevăzute în HG 932 pentru această situație.
Potrivit Hotărârii 145, având în vedere incidența de la Cărand, și anume de 10.22/1000 de locuitori, acolo se vor institui restricțiile privind interzicerea circulației persoanelor de la ora 20 și închiderea magazinelor de la ora 18, în fiecare zi.
La Dezna, unde incidența a scăzut sub 3,5, se ridică de sâmbătă restricțiile privind închiederea magazinelor la ora 18 și închierea circulației la ora 20.
Dezna rămâne sub incidența restricțiilor aplicate pe 14 zile, aferente incidenței între 3 și 4, până la finalul termenului instituit prin hotărâre anterioară a CJSU –din  25.09.2021.

Potrivit unei a treia hotărâri, Hotărârea 146, În județul Arad avem o singură școală unde cursurile se vor desfășura on-line, la Cărand, singura localitate unde astăzi se raportează o incidență de peste 6/1000 de locuitori – 10,22. Există în câteva școli clase având cursurile suspendate pentru caz de coronavirus.

Scenarii de functionare_17 septembrie_2021

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.