Restricțiile se schimbă pentru Dezna, Almaș și Ususău

0
327

Trei schimbări s-au produs joi, în județul Arad, cu privire la restricțiile legate de Sars-CoV2. Astfel, la Dezna a fost depășit pragul de 7,5/1000 de locuitori care duce la restricțiile zilnice, în Almaș incidența a scăzut sub 7, ceea ce înseamnă că localitatea rămâne la restricțiile de weekend, iar în Ususău, incidența a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori, această din urmă localitate rămânând pur și simplu în scenariul roșu, în care sunt închise restaurantele, cafenelele, jocurile de noroc și sălile de spectacol.

Reamintim cititorilor că în categoria localităților în care incidența a depășit 4/1000 de locuitori și nu a scăzut încă sub 3,5/1000 de locuitori, se află: Dieci, Șagu, Lipova, Sebiș, Chișineu-Criș, Macea, Săvârșin, Felnac, Almaș, Vinga, municipiul Arad, Zimandu Nou, Buteni, Zăbrani și Conop. În aceste localități, magazinele se vor închide la ora 18 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația va fi restricționată, în aceste trei zile, după ora 20, iar sălile de sport vor fi închise.

În ceea ce privește localitățile în care a fost depășită incidența de 7,5/1000 de locuitori și aceasta nu a scăzut apoi sub 7, ele sunt: Hășmaș, Dezna, Șiștarovăț și Vârfurile. În aceste localități, restricțiile sunt zilnice, iar sălile de sport sunt închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.