Rețea de trafic de câini, destructurată de poliția italiană

0
162

Poliția italiană a descoperit și anihilat o rețea de trafic de câini în care erau implicate 40 de persoane, medici veterinari dar și crescători. Indivizii tăiau urechile și coada cățeilor pentru a-i face mai „fioroși” și mai „atrăgători” pentru cumpărătorii străini, scrie The Guardian.

Poliția din Ancona, Italia, investighează 40 de persoane, printre care 29 de crescători de câini și 11 medici veterinari, acuzați de abuz de animale și trafic de căței.

Potrivit anchetei, între 2017 și 2019, indivizii au tăiat urechile și cozile a 52 de câini din rasa Pit Bull Terrier și din rasele Corsican și Dog argentinian.

Crescătorii și medicii veterinari acuzați ar fi produs certificate veterinare false pentru andocare și alte documente care permiteau cățelușilor să fie importați sau exportați.

Medicii veterinari câștigau până la 200 de euro pentru fiecare câine căruia îi tăiau urechile sau coada.

Motivul pentru care o făceau este halucinant. Potrivit poliției, indivizii voiau să le ofere câinilor un aspect mai fioros, astfel încât să fie mai atrăgători pentru cumpărătorii străini, în țările în care andocarea este ilegală.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.