Rețea de traficanți de droguri care acționa și la Arad, destructurată de DIICOT

1
315

În aceste zile, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au desfășurat activități pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri care s-a concretizat cu prinderea în flagrant, în data de 04.07.2019, pe raza municipiului Onești, a două persoane care efectuau o tranzacție cu droguri de mare risc.

Cu această ocazie, asupra inculpatului G.R.G. a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină și un număr de 982 comprimate ecstasy (MDMA) cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane, suma de 8200 euro necesară efectuării tranzacției.

Pentru destructurarea rețelei de trafic de droguri ce acționa pe raza judeţelor Bacău și Brașov au fost efectuate un număr de 8 percheziții la locuințele suspecților și au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere cu această ocazie fiind depistate și diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, față de un număr de 8 persoane de pe raza județelor Bacău, Arad și Brașov care comercializau cocaină cu prețul de 100 euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul  B.C.C.O. Brașov, I.P.J. Bacău – Serviciul de Acțiuni Speciale, I.P.J. Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Onești, I.P.J. Brașov – Serviciul de Acțiuni Speciale, I.J.J. Bacău și Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

 

1 COMENTARIU

  1. Ii vezi pe astia, de la Mc Donalds inspre Teatru, sunt 3 barbati la vre-o 45-55 ani, stau in fata Galeriei de Arta ALFA si la Libraria LIBRA, dimineata de la 06.30 !
    Sa vezi cum vin clientii, opresc la trecerea de pietoni si merg la ei sa isi cumpere doza zilnica!
    Daca intrati pe Google Street, ii vedeti cum stau si pazesc vitrinele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.