Rețeta pentru Sănătate(a): „Mai bine să demonstrăm pe teren că vrem victoria”

0
234

stiliSănătatea Cluj, adversara de mâine a Ineului, a avut parte de o nouă calificare în Cupa României, în dauna unei echipe mai bine cotate. „Virușii verzi” i-au eliminat la penalty-uri pe mult mai pretențioșii de la ASA Târgu Mureș. Era 0-0 după 120 de minute, iar la departajare au fructificat toți cei cinci clujeni aleși să execute – Șoș, Văidean, Vădana, Ceaca (ex-sebișeanul de anul trecut) și Albu.
Cu moralul ceva mai reparat după despărțirea de antrenorul Marius Semeniuc, clujenii sunt acum cu gândul la recuperarea pașilor greșiți din primele două etape, de două ori 0-3, cu Național Sebiș și FC Zalău. Adrian Abrudean știe că nu-l va aștepta viață ușoară la Câmpia Turzii, acolo unde Sănătatea susține momentan meciurile de pe teren propriu.
„Cred că orice echipă își dorește victoria, în fiecare partidă, așa că               n-are rost să vorbim. Mai bine să demonstrăm pe teren, cu atitudine și concentrare, că într-adevăr dorim să câștigăm. Nu va fi deloc ușor, dar am încredere în echipă că vom obține un rezultat pozitiv”, a subliniat antrenorul Ineului.
Mijlocașul Ungureanu a fost înregimentat din a treia încercare, dar „din păcate, mai are de lucrat la partea fizică, până poate fi folosit. Sperăm că se va pune cât mai repede la punct și ne vom putea baza și pe el”, a explicat „Știli”.
Veștile bune vin din partea lui Radu Popa, a cărui Carte Verde a sosit din Germania și e bun de joc. Alb-albaștrii pot conta, măcar pentru o jumătate de oră, și pe golgeterul de anul trecut, Alin Drăgan, accidentat într-un amical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.