moped

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica cercetează un bărbat care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere un moped neînmatriculat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că la data de 14 iunie, în timp ce a condus un moped pe DN 7 B, din direcţia localităţii Turnu, Ioan D., în vârstă de 44 de ani, din Arad, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea şoselei.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind dispusă recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției