Un tânăr din Arad a ajuns în arestul IPJ Arad și riscă să rămână în spatele gratiilor după ce a pătruns într-o locuință de unde a furat suma de 350 de lei. 

Astfel, polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat pentru 24 de ore. Polițiștii arădeni au identificat un bărbat de 31 de ani, din Arad, care, în data de 28 august a.c., prin escaladarea ferestrei de la bucătărie, lăsată deschisă, ar fi  pătruns într-un apartament dintr-un bloc din cartierul Aurel Vlaicu, de unde ar fi sustras suma de 350 de lei și ar fi răvășit apartamentul, după care ar fi plecat.

La momentul săvârșirii faptei, în apartament se afla o minoră de 10 ani, de la care bărbatul ar fi solicitat informații cu privire la bunurile de valoare și banii care s-ar afla în casă. În urma analizei amprentelor găsite la fața locului de criminaliști, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei și ulterior depistat pe raza municipiului de polițiștii de investigații criminale ai Secției 1 Vlaicu.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Recomandările redacției