Din nefericire pentru toți iubitorii fotbalului arădean, George Țucudean trebuie să își întrerupă cariera după ce a suferit mai multe operații la inimă, acestea putând să îi pună viața în pericol.

Acesta suferă de un sindrom moștenit de la tatăl său ( Wolff-Parkinson-White) și care are efecte asupra inimii. Boala îl împiedică să-și mai continue activitatea de sportiv pentru moment și îl face să se gândească la o retragere definitivă.

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că «Ţucu» va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, «Ţucu»! Te aşteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!”, au transmis cei de la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe pagina lor de facebook.

George Țucudean este crescut de Atletico Arad și lansat în fotbalul mare de UTA în sezonul 2008-2009. În cariera sa a mai evoluat pentru Dinamo, Standard Liege, Charlton, Steaua, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și, bineînțeles, CFR Cluj.  A adunat 65 de goluri pe scena primului eșalon, două pentru naționala de tineret a României (între 2011 și 2012) și trei pentru prima reprezentativă.

Recomandările redacției