Retrospectiva unei săptămâni „de foc” în combaterea criminalității

0
371

De la începutul lunii februarie a acestui an, în urma activităților desfășurate de polițiștii arădeni, au fost reținute 25 de persoane, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni, fiind introduse în arestul I.P.J. Arad. 

Faptele pentru care persoanele în cauză au fost reținute sunt: furt, furt calificat, contrabandă, tâlhărie, tâlhărie calificată, tentativă de omor, lipsire de libertate în mod ilegal, uzurpare de calități oficiale, agresiune sexuală, precum și alte infracțiuni contra persoanei. Magistrații arădeni au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru mai multe dintre aceste persoane reținute. 

De asemenea, în perioada 1 – 7 februarie, polițiștii au intervenit la peste 840 de apeluri SNUAU 112, dintre care 445 confirmate. 

Concomitent cu aceste activități, în fiecare zi, polițiștii arădeni au continuat verificarea respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii noului coronavirus, fiind controlate peste 100 de societăți comerciale  și legitimate peste 2300 de persoane, zilnic. 

 
Pe linia de circulație rutieră, polițiștii au desfășurat acțiuni zilnice pentru prevenirea evenimentelor rutiere și respectarea legislației în vigoare. 

Pentru a preveni evenimentele neplăcute, de orice natură, Inspectoratul de Poliție Județean Arad recomandă cetățenilor să nu lase copiii nesupravegheați, să aibă grijă atunci când intră în conflicte cu persoane ce acționează aberant, să nu lase în mașină obiecte de valoare, să parcheze regulamentar, să poarte centura de siguranță, să nu se pornească obosiți la drum și să respecte regulile circulației rutiere și recomandările polițiștilor.  

Inspectoratul de Poliție Județean Arad asigură cetățenii, în continuare, că se lucrează 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, pentru combaterea faptelor de natură infracțională și contravențională. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.