feiesŞoimii Pîncota și Național Sebiș au întâlnire vineri după-amiază, în fieful alb-negrilor. Prietenia dintre conducerile celor două echipe e cunoscută, Gheorghe Feieș, edilul Sebișului, fiind în relații foarte bune atât cu omologul său pîncotan Iosif Retter, cât și cu președintele Pavel Piroș. Dar pe teren e așteptată încrâncenare.
„Îl aștept cu brațele deschise pe prietenul nostru Gheorghe Feieș, dar puncte nu îi dau! Îl primim cum ne-a primit el, dar totul până la puncte! Nici în tur nu le-a luat toate”, a transmis, mai în glumă, mai în serios, Iosif Retter, președintele de onoare al Șoimilor Pâncota.
În tur, la Sebiș, a fost 0-0, iar în tabăra celor de pe malul Crișului Alb au avut loc mai multe schimbări în această iarnă, cea mai importantă fiind consemnată în dreptul băncii tehnice, unde Roland Nagy i-a făcut loc lui Mihai Petcuț (cu un intermezzo de o săptămână al lui Dan Găldeanu). Tabăra pâncotană anticipează un meci viu și vrea ca spiritul de fair-play să predomine așa cum s-a întâmplat și anul trecut.
„Eu sper să fie un meci curat, ca între două echipe care se respectă, din orașe cu doi primari prieteni. S-au întărit și ei, îl au pe bancă pe Mihai Petcuț, el a fost și la Pâncota, îl cunoaștem. Îmi doresc avem parte de timp frumos și să vină spectatori mulți la meci”, a adăugat Retter, care a oferit și un pronostic: „1 solist, scor 2-0!”

Recomandările redacției