sebreunDupă pâncotani și ineuani, și sebișenii se întorc din vacanță pentru a pregăti un campionat de foc la ambii poli ai clasamentului. Din sezonul următor, doar primele 9 echipe din fiecare serie a eșalonului trei vor fi 100% salvate de la retrogradare, însă și lupta la promovare se anunță una interesantă.
La o primă vedere, Naționalul a pierdut ceva teren în fața rivalelor arădene în ceea ce privește campania de achiziții. Gruparea de pe malul Crișului Alb de abia acum începe să se întărească la nivel de lot, însă un rol important în acest sens îl va avea antrenorul Mihai Petcuț. Acesta a fost confirmat pe banca „alb-albaștrilor” și are sarcina să trieze din multitudinea de fotbaliști care va „descăleca” începând din această seară, cu ocazia reunirii echipei. „Pe Petcuț îl considerăm sebișean de-al nostru, cred că a devenit antrenorul care a rezistat cel mai mult la clubul nostru. Și aici vorbesc și despre prima sa aventură pe banca Sebișului. Suntem în negocieri cu aproximativ 30 de jucători, iar pe 20 dintre ei îi așteptăm să ajungă până la finalul săptămânii la Sebiș. Antrenorul va avea ultimul cuvânt asupra fotbaliștilor care vor rămâne la noi, cert este că urmează 10 zile de efervescență la clubul nostru. Vom disputa amicale, vom testa jucători, vom semna contracte și precontracte. Peste două-trei săptămâni, sunt convins că vom avea un lot puternic”, consideră Gheorghe Feieș, președintele de onoare al Naționalului.
Deocamdată, ajutorul lui Mihai Petcuț rămâne Alin Coțan, însă responsabil cu pregătirea portarilor ar putea deveni Laza.
„Din câte știu eu, a început școala de antrenori și se poate ocupa el de portarii noștri. Merșca mai are de apărat, îi este puțin peste mână să facă și pe antrenorul”, a mai explicat primarul Sebișului.
Naționalul se întoarce la treabă astăzi, la ora 18, iar sâmbătă are în program un prim amical, împotriva celor de la Crișul Chișineu-Criș.

Recomandările redacției