Reunire fără antrenor la Cermei: Aslău i-a predat ștafeta lui Florin Rusu până la revenirea de pe Litoral

0
233

Proaspăta divizionară a treia arădeană își încheie astăzi vacanța. Sau cel puțin marea parte a componenților lotului, care, în această săptămână, va asculta comenzile de Florin Rusu.
Portarul căpitan al Cermeiului îi ține locul lui Mircea Aslău câteva zile, până când acesta se întoarce din  concediul de la mare. Și Norbert Varga ratează primul antrenament din același motiv, în timp ce Adrian Rusu se operează chiar mâine la genunchi la Timișoara.
Așa cum au declarat toată vara, prioritatea conducătorilor formației de pe Teuz a fost păstrarea lotului cu care s-a promovat și „mișcarea” le-a reușit. Până acum, niciunul dintre campionii ediției trecute a Ligii a IV-a nu și-a manifestat intenția să plece, ba chiar s-au cerut la Cermei, cum a fost cazul utiștilor Suslak, Cotoc sau Bulza.
Lucrurile se complică puțin doar când vine vorba despre fotbaliștii Under 19. Cermeianii au bătut tot la ușa „Bătrânei Doamne” pentru împrumutul a câtorva tineri, numele cele mai vehiculate fiind cele ale lui Aldan, Petrache și Coșa. „Suntem în discuții avansate pentru cei trei, sperăm să obți­- nem împrumuturile lor. Până una alta, ne-am uitat în proprie pepinieră, unde îi avem pe Koromi, Chiș sau Gîb. Pro­babil, ei vor începe pregăti­rea cu noi, urmând să ne mai întărim la acest capitol. Totodată, vom mai aduce măcar unul-doi seniori. Teoretic s-a și bătut palma cu ei, dar până nu semnează nu dorim să le anunțăm numele”, a precizat Petre Bulza, președintele celor de la Cermei.
„Alb-roșii” se pregătesc toată săptămâna la Arad și Sânpaul, urmând ca duminică să urce în cantonament la Moneasa.
„La 14,30 ne îmbarcăm în microbuze, eu sper ca până atunci să am lotul format mă­car în proporție de 90-95%. Ne așteaptă șase săptămâni de pregătire intensă, este de muncit și am dori să o facem într-o formulă cât mai completă, în care vom aborda și noul campionat de Liga a III-a”, a precizat antrenorul, Mircea Aslău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.