rusuAdrian Abrudean a condus, ieri dimineață, antrenamentul care marchează începutul campaniei 2013-2014. Antre­- norul CS Ineu a avut 25 de fotbaliști la reunire, în cifră intrând încă patru nume devenite certitudini. Implicarea lui Karoly Gombos la trupa alb-albastră a facilitat aducerea la Ineu a portarului Florin Rusu, care redevine coleg cu Ovidiu Pașcalău, așa cum s-a întâmplat acum câțiva ani la ACU. Alături de goalkeeper, la Ineu au ajuns atacantul Flavius Băd (ultima dată la Europa Chișineu Criș), mijlocașul Cătălin Hlistei (UTA II) și apărătorul Marius Pistol (Europa, trecut și pe la Unirea Alba Iulia).
Cei patru completează capitolul noutăților, acolo unde figurau deja Attila Bier, Silviu Francescu, Dumitru Copil și Radu Popa.
După ce și-a păstrat scheletul de bază, compus din Pașcalău, Cornea, Nicolau, Talpaș, Petcuț, Iambor sau Drăgan, Ineul se anunță una din principalele combatante ale viitorului sezon!
„Mai avem în efectiv o serie de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, vrem să-i vedem la lucru”, a punctat Abrudean, care îl observă în aceste zile pe un component al echipei învinse de ai săi la baraj, Kinder Paleu, fundașul stânga Țuțu (19 ani).
La Ineu s-a consemnat încă o despărțire, cea a mijlocașului Marius Morar, decis să acorde prioritate carierei profesionale. Ciprian Berar a lipsit nemotivat, conform lui Adi Abrudean, iar Voștinar are probleme de ordin medical.
„Avem o săptămână plină, la sfârșitul căreia avem două meciuri amicale, cu Șoimii Pâncota și Millenium Giarmata. Sper ca în proporție de 80 la sută să pot definitiva lotul la sfârșitul săptămânii”, a conchis antrenorul arădean.
Nou-promovata a optat pentru un cantonament pe plan local. Din 15 și până pe 22 iulie, zărăndanii își mută domiciliile la Hotelul Central din Ineu.

Recomandările redacției