Reușite ale voleibalistelor clubului „Şoimii Lipova“, la turneul de volei de la Braşov

0
285

voleibaliste2 voleibaliste Lipova voleibaliste 1Echipa de volei a Clubului sportiv „Şomii Lipova“ a participat în perioada 20 – 25.08.2013 la cea de-a III-a ediţie a Cupei Funsports, la volei, Turneu național, feminin şi masculin, pentru juniori, cadeţi şi speranţe.
Competiţia a fost organizată de către CSS Braşovia, Universitatea Transilvania din Braşov şi Funsports, în colaborare cu Federaţia Română de Volei. Ea s-a desfăşurat în două săli de sport, situate în Complexul Colina al Universităţii Transilvania, precum şi în Sala de Sport a Clubului Sportiv Şcolar „Braşovia“.
Echipa lipovană, antrenată de profesorii Nicolae Petrcovschi şi Traian Costea a participat la acest turneu cu două echipe, destinate grupelor  „spe­ranţe“ şi „cadete“.
În urma tuturor întâlnirilor disputate, cele două echipe lipovane au obţinut (fiecare) locul 3 – din 14 echipe participante, reuşind astfel să surcla­seze echipe mult mai titrate în sportul cu mingea la fileu, dintre care amintim echipele reprezentante ale cluburilor sportive din oraşe precum: Iaşi, Constanţa, Reşiţa, Târnăveni, Bucureşti, Braşov, Zalău sau Buzău.
Exceptând meciurile disputate în cadrul turneului, fetele – antrenate de cei doi cunoscuți profesori au efectuat și un număr mare de antrenamente cu caracter tehnico-tactic şi fizic. Scopul acestui întreg turneu, alături de antrenamentele foarte dese şi atent combinate, a fost omogenizarea realţiilor de joc dintre componentele echipei care sunt mai vechi şi cele 6 jucătoare noi venite de la Arad.
Astfel, la finalul turneului, fetele s-au întors la Lipova cu noi reuşite, noi me­dalii, diplome şi premii, care comple­tează tabloul rezultatelor frumoase obţinute de echipa de volei a Clubului Sportiv „Şomii Lipova“ de-a lungul anilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.