Revanșă luată rapid: FCC Baschet Arad – Universitatea Cluj 61-47

0
366

FCC Baschet Arad și-a respectat statutul de favorită în fața Universității Cluj, obținând un succes foarte important în condițiile în care CSM Satu Mare a pierdut surprinzător la Braşov, scor 72-78, lupta la vârful clasamentului s-a reaprins după etapa a treia din Grupa A valorică.
Așadar, după înfrângerea de la Satu Mare, arădencele au strâns rândurile şi s-au revanşat față de suporterii săi cu un sec
61-47 în fața fetelor de pe Someș. „Galben-albastrele” au condus pe întreaga durată a partidei, jocul funcționând bine pe ambele faze. 20 de puncte a fost diferenţa maximă de pe tabela de marcaj, dar „studentele” au reuşit să mai reducă ecartul după un sfert trei ceva mai bun.
Statistica duelului a fost net superioară gazdelor, care au fost peste adversare la toate capitolele. De remarcat procentajul aproape perfect la linia de pedeapsă, cu nouă libere transformate din 10 încercări. Americanca Adrienne Webb a fost cea mai eficientă jucătoare a meciului cu un procentaj de 75% la aruncările de la semi-distanţă. 19 puncte din totalul de 61 au venit pe mână jucătoarelor de pe bancă. Totodată, FCC Baschet Arad a marcat 20 de puncte după greşelile forţate ale clujencelor.
Elevele cuplului Rodriguez – Bondor s-au apropiat la doar un punct de locul secund în clasament, etapa viitoare au meci de risc maxim cu campioana României, Sepsi Sf. Gheorghe.
Formații și marcatoare:
FCC Baschet Arad: Webb 24 puncte, Ardelean 12, Fodor 10, Akathiotou 7, Hadzovic 4, Robinson 2 şi Karakasevic 2.
U. Cluj: Campbell 11 puncte, King 10, Uiuiu 9, Kilin 9 şi Fota 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.