Revederi plăcute la derby-ul UTA II – Cermei: Nagy a evitat întâlnirea cu stafful „alb-roșilor”

0
182

Ultimul derby arădean de Liga
a III-a al toamnei a suscitat destul interes chiar și într-o zi de joi, la o oră (14) imposibilă pentru angajatul de rând. În cele din urmă, s-au adunat aproximativ 100 de persoane, toate interesate de succesul utiștilor… de la UTA II sau Cermei. Până la urmă, partida s-a încheiat nedecis, remiza (0-0) neajutând prea mult niciuna dintre combatante.
· Primarii Cermeiului, Ioan Vesa și cel al Șiriei, Valentin Bot, colegi și de partid, nu au pierdut ocazia să-și încurajeze favoriții. Bot chiar de pe banca UTA-ei II, unde – însă – a ajuns cu greu fiindcă nu a fost recunoscut de unul dintre stewarzii de pe marginea terenului. În schimb, Vesa a stat într-unul dintre colțurile terenului, punându-și mâinile în cap la ocaziile lui Bulza sau Cotoc din debutul reprizei secunde.
· Roland Nagy a ajuns cu aproape o jumătate de oră înainte de primul fluier. A vorbit cu foștii săi colegi din staff, dar a evitat să se apropie de sectorul ocupat de Codru Grădinariu. În tribună, Nagy a discutat câteva minute cu Dan Oprescu și Cristi Păcurar, tehnicienii UTA-ei II, dar a și primit saluturile foștilor elevi care părăseau pe rând vestiarul de la Șiria. În înaltul tribunei, Roli Nagy s-a întreținut în special cu Ovidiu Fărcuța, directorul Hotel Parc din Moneasa, gazdă pri­mitoare pentru utiști în atâtea și atâtea cantonamente. Cermeian la orgini, Fărcuța și-a susținut echipa la prima deplasare a sezonului.
· Pe teren, David Petrache, Sergiu Aldan și Nichita Coșa, jucători împrumutați de Cermei de la echipa fanion s-au reîntâlnit cu colegii de generație de la Atletico și apoi UTA: Mara, Copaci, Covaci sau Costin, plus antrenorul lor, Cristi Păcurar. Și Suslak, Cotoc sau Bulza și-au revăzut foștii colegi din ultimii ani, Wild, Vlad sau Dobrean. De altfel, absolut toți jucătorii din primul „unsprezece” al Cermeiului, Rusu, Popa, Calvin, Diarra și Sălăjan au avut trecut utist în diferite perioade.
· De săptămâna trecută, din stafful Cermeiului face parte și Călin Petrică. Fostul maseur al Pâncotei, cu specializare de preparator fizic, s-a reîntâlnit cu Sorin Tarcea, directorul sportiv al Cermeiului, ambii fiind în „barca” șoimilor timp de un sezon și jumătate.
· Stafful tehnic al UTA-ei a ajuns chiar înainte de primul fluier al reprizei secunde. Roșu, Nacho, Todea și Țapoș au pierdut timp prețios la Vamă, la revenirea de la antrenamentul din… Ungaria. Grădinariu a avut grijă să-i pună la curent cu cele petrecute în prima parte, dar și să le asigure confortul termic cu ajutorul unor pături procurate de la administratorii stadionului „Otto Greffner”.

tarceacalin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.