Înaintea acestui sezon, Adrian Petre promitea că va face tot ce îi stă în putință pentru a avea mult mai multe reușite decât anul trecut. Odată cu plecarea lui Ciprian Rus de la echipă, era clar că atacantul de 18 ani va primi mult mai multe șanse din partea staff-ului tehnic și  nu a rămas dator. Acum două runde, la Suceava, atacantul a punctat dar a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.
La Snagov, contra Reșiței, a revenit după suspendare și a înscris golul de trei puncte. „A fost un meci greu, pe un teren foar­te prost, dar suntem bucuroși că am reușit să câștigăm. Sunt trei puncte foarte importante care ne țin sus în cla­sament, acolo unde ne este și locul. Am avut un adversar agresiv și compact, mai mult defensiv, am câștigat cu gre­utate, dar și victoriile cu 1-0 sunt foarte bune pentru noi”, a menționat utistul pentru uta-arad.ro.
Dacă în toată stagiunea trecută internaționalul Under 19 a înscris un singur gol, în cele patru runde din actualul campionat și-a trecut deja în cont două. „Încerc să dau totul pentru echipă indiferent că joc  cinci minute, o repriză sau tot me­ciul, iar dacă înscriu, cu atât mai bine. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez la Sna­gov, mai ales că echipa a câștigat. Sper să fie din ce în ce mai bine atât pentru mine, cât și pentru echipă”, a adăugat Petre pentru aceeași sursă.

Recomandările redacției