Câteva secunde i-a despărțit pe „sămădăi” de cea de-a șaptea înfrângere a returului cu ocazia vizitei celor din Filiași. Cel puțin prin prisma realizărilor, prima repriză a aparținut oaspeților, Cermeiul salvându-și pie­lea în cea de-a doua pe mâna juniorilor Luca Bodri și Ionuț Ianc.
Încă din start, arbitra Adina Popa a demonstrat că e cam depășită de situație, mai precis că fotbalul dârz jucat a cam prins-o în offiside. Oricum, la cum desfășura meciul, adică cu echipa gazdă dând impresia că e stăpâna situației, nimeni nu anticipa golul de 0-1. Și, totuși, acesta a venit în minutul 19, când Badea a șutat din prima, din 15 metri, în vinclu, după un corner al lui Dinu. Cermeianii s-au pierdut cu firea și după alte zece minute au mai încasat un gol. Autor, același Badea, care de această dată a trimis pe jos la colțul lung după un banal aut de margine. Calu putea face scor de neprezentare înainte de pauză, însă Pașcalău a fost la post la cele două șuturi ale mijlocașului advers. De partea cealaltă, Ianc și-a încercat și el tirul de la 16 metri, dar un adversar i-a deviat balonul peste transversală.
Cu T. Bodri și Bulza pe teren din primul minut al părții secunde, jocul Cermeiului a arătat ceva mai bine, iar după ce Sulea nu a primit un penalty, „alb-roșii” au revenit în joc. Era minutul 65, când același Sulea a centrat de pe dreapta, iar L. Bodri a înscris cu capul de la colțul lung. Juniorul împrumtat de la UTA nu a primit nici el o lovitură de pedeapsă câteva minute mai târziu, iar Sulea și Brîndușe au finalizat slab din poziții bune, iar Cermeiul părea că va pierde din nou. A venit, însă, al treilea minut de prelungire, iar Ianc a egalat printr-o lovitură de cap la centrarea lui Suslak de pe dreapta.
Înainte de a ajunge la vestiare, unde – de altfel – a înjurat pe toată lumea, Silviu Lung a văzut și carto­nașul roșu din partea Adinei Popa și va sta în tribună în următoarele meciuri.
Formații:
Cermei: Pașcalău – Rogojan (46 T. Bodri), Cotoc, Varga, Suslak – Ianc, Mihuța – Berari (46 Bulza), Copil (67 Brândușe), L. Bodri (83 Sabău) – Sulea.
Filiași: Nedeianu – Chiriță (73 Chivu), Preda, Lupu, Crușoveanu – C. Tudor, Stancu, Calu, Roman – Badea (75 Borneci), Dinu (91 Tereche).
Cartonaș roșu: Preda (Filiași) – min. 88
Arbitri: Adina Popa – Rareș Lakatos, Tamas Kopriva (toți din Satu Mare).
Observatori FRF: Constantin Făniță (Timișoara), Adrian Copăcean (Caraș Severin)

Recomandările redacției