Revenire „roș-albă” cu japonezul Gent în prim-plan: CS Glogovăț – UTA II 3-3

0
222

gentDouă dintre divizionarele a patra și-au dat întâlnire pe terenul din Horia și au pus în scenă un test spectaculos. Glogovățul a condus cu 3-0 după prima jumătate de oră, prin reușitele semnate Negrea, Ardelean și Rus, iar tinerii „textiliști” au revenit până la 3-2 la pauză mare, prin Pop și Copaci. Egalarea a venit în partea a doua din piciorul japonezului Gent, cel care a lăsat și ieri o impresie destul de bună, în încercarea de a obține cel puțin o probă de joc la prima echipă.
„Vladi” s-a întărit între timp cu ex. felnăcanii Rotar și Rus și cu ex. Pîncotanul Ruja. „Probabil, vom mai perfecta și transferul Ivănescu de la Mailat și, în principiu, avem lotul complet pentru Liga a 4-a”, spune Ovidiu Tănasă, conducătorul – jucător al noii promovate.  De partea cealaltă, UTA II contează din nou pe Stahl, revenit după o accidentare, dar l-a pierdut pe Moza din aceeași cauză. „Mai avem meciuri de pregătire și astăzi, cu Felnacul, dar și mâine, la Curtici”, a prezentat succint programul echipei sale Dan Stupar.
Formații:
CS Glogovăț: Ciornei – Gherman, Stavilă, Rotar, Ruja – Neag, Ardelean, Negrea, Coșa – Mărculescu, Rus. Au mai jucat: Tănasă, A. Arhilie, Junc, Hrizea, Stănescu, Bobeiciuc, P. Vîrtaci, E. Vîrtaci, Magdi.
UTA II: Revesz – Pop, Petrache, Iuga, Dinculescu – Sava, Ivan, Brănișteanu, Aldan – Gent, Copaci. Au mai jucat: Zopata, Mureșan, Mager, Rogojan, Stahl, Iova, Toma.
Arbitru: Adrian Ungur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.