Reverie de Anul Nou, un spectacol-cadou online pentru arădeni

0
316

„Reverie de Anul Nou” este titlul spectacolului de muzică și dans care va fi difuzat online, în prima zi a noului an. Evenimentul este un dar al Primăriei Municipiului Arad și al Centrului Municipal de Cultură Arad pentru toți arădenii, la începutul anului 2021.

Programul de muzică clasică va fi prezentat de Ansamblul de coarde „Allegria“ și cuprinde valsuri, polci și nu numai.

Programul de dans va fi prezentat de copiii înscriși la Clubul Sportiv „Ballroom Dance“ din Arad.

Spectacolul „Reverie de Anul Nou va fi postat online, vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 20.00, la adresele: www.cmcarad.ro/video; https://www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturăArad; www.facebook.com/CinematografGrădiște; https://www.facebook.com/MuzeulPreparandiei.

„Dragi prieteni, ne pregătim să intrăm cu speranță în noul an. Pentru toți aceia dintre dumneavoastră care ne-au fost alături în acest an atipic am pregătit un mic dar, online, prin care dorim să vă arătăm prețuirea noastră. Ne dorim ca în noul an să fim mai aproape, să ne întâlnim mai des și să uităm de boală și suferințe. Vă invităm, astfel, în 1 ianuarie 2021, de la ora 20.00, în pași de vals în noul an și să ne dorim ca așa să ne fie tot 2021”, au scris cei de la Centrul Municipal de Cultură Arad pe pagina lor de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.