Gigi Becali a ajuns la un acord cu UTA pentru răscumpărarea clauzei de 10 meciuri pe care Dennis Man o avea în contract. FCSB ar fi trebuit să achite 100.000 de euro dacă Man ar fi fost introdus în 10 meciuri, însă arădeanii s-au mulţumit cu 20.000 de euro.
În ultimele etape, Dennis Man a dispărut complet din lotul echipei mari. N-a fost vorba despre vreo accidentare sau despre evoluţii sub media echipei, ci despre o clauză. În momentul în care l-a transferat de la UTA, Gigi Becali a fost de acord să plătească 300.000 de euro pentru Dennis Man, plus 200.000 de euro în bonusuri: 100.000 de euro dacă juca 10 meciuri pentru FCSB şi 100.000 dacă era convocat la naţională.
Până în acest moment, Dennis Man a strâns opt apariţii în tricoul FCSB-ului. Şi a dispărut din peisaj. Gigi Becali a cerut să nu mai fie jucat, pentru a evita să plătească cei 100.000 de euro. Problema s-a rezolvat însă. Zilele trecute, Gigi Becali a anunţat la DigiSport că a ajuns la o înţelegere cu cei de la UTA Arad: „Aşa cum l-am văzut pe Ovidiu Popescu într-un meci la Timi­şoara, aşa l-am văzut şi pe Man. Era un meci şi mă uitam să văd cine retrogradează şi atunci i-am spus lui Mihai Stoica să vadă ce e cu el. Acum se întâmplă cu el că am rezolvat, le-am dat oamenilor 20.000 de euro să scoată clauza aia. Deci s-ar putea să-l vedeţi pe bancă sau în echipă în perioada următoare”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.
Atacantul de 18 ani a jucat anul  trecut la echipa a doua a vicecampioanei României. Man chiar marcase primul său la Steaua II sâmbăta trecută, în Liga a III-a, în victoria cu 2-1 cu FCM Alexandria.

Recomandările redacției