Revoltă la Centrul Cultural Judeţean: o şefă de serviciu refuză să ţină locul directoarei aflate în concediu

0
369

ccjaCentrul Cultural Judeţean Arad (CCJA) a intrat, în ultimul timp, în atenţia presei şi nu pentru lucruri bune, din păcate. Dacă până în urmă cu câteva luni, totul părea că merge ca uns în instituţia care se ocupă de cultura judeţului, se pare însă că lucrurile nu sunt aşa cum erau prezentate de conducerea instituţiei. Dincolo de contractele publicate pe site-ul Consiliului Judeţean care ridică anumite semne de întrebare, dincolo de faptul că instituţia a rămas fără contabilă-şefă, după ce persoana care ocupa această funcţie şi-a dat demisia, avem informaţii certe că există neînţelegeri şi între persoanele care ocupă primele două funcţii în cadrul CCJA.
Din informaţiile noastre, Oana Ciubăncan, şef de serviciu în cadrul instituţiei, a fost desemnată să ţină locul directoarei Ana-Maria Dragoş, plecată în concediu. Oana Ciubăncan refuză însă să facă acest lucru, făcând în acest sens o plângere prealabilă, prin intermediul căreia contestă decizia administrativă luată de şefa sa ierarhică. Potrivit surselor noastre, Oana Ciubăncan a fost plecată în concediu două săptămâni, până pe 23 august, iar când s-a întors la serviciu a constatat că Ana-Maria Dragoş plecase la rândul său în concediu, până pe 6 octombrie, dar nu înainte de a emite o decizie administrativă pentru a o lăsa în locul său. Nemulţumită fiind de situaţia în care a fost pusă, de faptul că nu avea cu cine să lucreze, mulţi dintre angajaţii CCJA fiind plecaţi în concediu, de faptul că urma să devină temporar ordonator de credite, deşi nu are nicio pregătire în domeniu şi nici nu are timp să se pregătească, şefa de serviciu a făcut o plângere prealabilă.
Cine conduce Centrul Cultural Judeţean?
Deşi am încercat să luăm legătura cu Oana Ciubăncan, aceasta nu ne-a răspuns la telefon. La fel a procedat şi directoarea Ana-Maria Dragoş.
Contactat telefonic, Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad a confirmat faptul că instituţia pe care o conduce a primit o plângere prealabilă din partea Oanei Ciubăncan. „Am primit o plângere, am formulat un răspuns care va fi trimis către Centrul Cultural Judeţean şi mâine (n.r.-astăzi) voi reveni cu mai multe detalii”, a declarat Ţolea.
În încheiere trebuie spus că rămâne însă o întrebare: cine conduce în momentul de faţă Centrul Cultural Judeţean Arad?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.