Revoltă pe Facebook! Drumul Arad-Șiria-Seleuș, prilej de indignare și lehamite, însă și de umor

0
1682

Arată de parcă a fost bombardat de toată aviația britanică și germană la un loc, e plin de cratere, de bălți, lipsește total vopseaua de pe el, nu îți dai seama unde e asfaltul și unde șanțul. Singurul ghidaj îl reprezintă copacii de pe marginea sa.

Drumul Arad – Șiria – Seleuș a reușit să coboare toți sfinții din Ceruri, nervii șoferilor fiind puși din greu la încercare. Sunt atât de încercați, încât au început să facă haz de necaz. Șoferii au realizat că oricât ar deschide gura, tot acolo ajung: scuze se găsesc mereu, întotdeauna e de vină altcineva. Ba zăpada, ba ploaia, noaptea, ziua, soarele, luna, sarea și piperul, chiar și nesimțiții de șoferi care circulă pe drum.

Drumurile noastre, poate…

Culmea, drumuri ca în județul Arad nicăierea nu găsești. Cu adevărat, sunt cele mai proaste din țară. Trecerea în județul Bihor spre exemplu, după comuna Craiva din Arad, este sesizabilă pe loc. De parcă nu schimbăm doar județul, ci și civilizația.

Dezgustați de starea impardonabilă a drumurilor, șoferii se revoltă pe rețelele de socializare. Facebook-ul este plin de postările arădenilor, deranjați total de nesimțirea autorităților, care întotdeauna găsesc scuze penibile. Drumul Pâncota – Seleuș, de pildă, arată deplorabil. Asta după ce a fost nevoie de câteva luni pentru a asfalta un biet drum de nici 10 kilometri, timp în care locuitorii localității Seleuș au înghițit praf cât pentru 10 vieți. Scuza celor care munceau la el era aceea că „așa se face o treabă bună, în timp“. Însă după atâta timp, aflăm de la autoritățile județene că drumul… nu este gata. Nici acum. Sunt gata însă nervii arădenilor.

Pâncota-Seleuș, miercuri 30.01.2019. De două zile, adică luni 28.01.2019, «meseriașii» firmei (care a reabilitat total drumul) s-au ocupat chiar ei de reparații. Priviți cum arată drumul și lucrările «meseriașilor», astăzi 30.01.2019.

Se cuvine să le mulțumim «meseriașilor» pentru «priceperea și meticulozitatea de bijutieri» de care au dat dovadă! «Mulțumim» CJ Arad“, se arată într-una dintre postări, la care se adaugă fotografiile elocvente.

Groapă de 30 cm adâncime între Horia și Șiria. Ajungi să mori cu zile din cauza neglijenței voastre! Faceți-vă treaba așa cum se cuvine, altfel o să intre cetățenii peste voi în birouri într-o bună zi și o să vă scalpeze!“, mesaj postat de Kempf Francisc.

Seleuș-Pâncota. Groapa a rămas și rezistă, în apropiere de Troiță. Nici un «meseriaș» cu reparațiile nu s-a atins de ea. Din frică? Ori e prea mică? Ori poate e sfințită și groapa? Se vede clar că are oarece în ea.

Trăiască asfaltatorii+reparatorii & `dottore Cionca cu ai lui de la CJ viGhilenti supraveghetori!“, se arată într-o altă urare nostimă de pe Facebook.

O nouă operațiune de succes a fost realizată azi pe drumul Pâncota-Seleuș. O «pudrare» în culori pastelate de un nisipiu Saharian. O fi pentru testatul ABS- rilor?“, se întreabă ironic un internaut.

Sfaturi salvatoare pentru toți șoferii care circulă pe drumul Șiria – Arad:

1. NU ocoliți gropile… că dați în movile strategic amplasate și e de rău!

2. NU ocoliți movilele… că dați în gropi strategic amplasate și e de rău!

3. Rugați-vă lui Dumnezeu să scăpați teferi, pentru că doar El vă poate scăpa.

4. Nu uitați să le mulțumiți cu pomelnice, așa cum se cuvine, domnilor Cionca și Bâlcea, de fiecare dată când reușiți să găsiți cu suspensia și direcția perechea câștigătoare Groapa + Movila / metrul pătrat.

Semnat: anonim, la fel k.co-municaktul dat de CeJeu. Dottore MarinelL de Nici.o.Nădejde – dijei.ul celor de la CeJeu“, altă postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.