Revoltă utistă prin… efort

0
294

monaclazeaCei 18 fotbaliști care au rămas să se pregătească în Calea Aurel Vlaicu nu au încă nicio certitudine că situația clubului se va rezolva, iar ei își vor putea vedea de treabă în noul campionat al ligii secunde. Totuși, jucătorii au tras tare la antrenamentul de vineri dimineață pe terenul ICRTI, tehnicianul de conjunctură, George Neagu conducând o ședință de pregătire cu caracter fizic. Ca și cum efortul nu ar fi fost de ajuns pe parcursul celor 70 de minute, atât cât a durat antrenamentul, zece dintre utiști au ținut morțiș să alerge pe beton și distanța de la baza sportivă de la Câmpul Liniștii până la arena „Francisc Neuman”.
Plutonul a fost condus de tinerii Lazea și Monac, care, alături de colegii lor, ar fi dorit să le transmită conducerii că ei sunt dispuși la sacrificii, doar că în schimb primesc doar amânări, sau promisiuni. Într-un cuvânt… incertitudine. De această dată, președintele Giovanni Catanzariti a supervizat antrenamentul, a încercat să-i încurajeze pe fotbaliștii care au încheiat cea de-a treia săptămână de pregătire estivală fără a știi ce le rezervă viitorul apropiat.
În primul rând, fotbaliștii așteaptă semne de normalitate din partea lui Adrian Marțian, care, după cum se vede,  și-a cam abandonat clubul pe care susține că-l deține. Catanzariti este cel care caută soluții de salvare, iar în acest sens ar putea purta o nouă discuție cu reprezentanții clubului Atletico. Aceștia ar putea fi încă interesați de preluarea grupării „textiliste”, însă cerința lor numărul unu rămâne aceeași, ștergerea creditărilor din club. Și, cu insolvență bine ticluită, se poate întâmpla și asta.
Revenind la cei care trudesc în iarbă, să spunem că, începând de astăzi, ei vor trece la două antrenamente pe zi. Marți după-amiază, cel mai probabil pe arena din Calea Aurel Vlaicu, ar putea fi programat primul amical al verii pentru „alb-roșii”, în compania divizionarei a patra, Banatul Sânicolau Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.