Marc_LavoineNotorietatea lui nu depăşise cu mult graniţele spaţiului francofon, dar iată că serialul „Crossing Lines – Poliţişti fără frontiere” l-a făcut celebru în toată lumea.

Însă Marc Lavoine nu reuşeşte să se bucure pe deplin de succes. Asta pentru că viaţa lui s-a schimbat radical acum doi ani, când a pierdut-o pe cea care i-a dat viaţă. Actorul-cântăreţ în vârstă de 51 de ani a mărturisit: „Am descoperit, la moartea mamei mele, că eram furios dintotdeauna. Decesul ei nu a trezit această mânie, doar m-a ajutat să o înţeleg… Sunt revoltat de bărbaţii, de ceea ce le-au făcut ei femeilor în decursul timpului, dar şi din cauza vieţii mele personale. Când mama a murit, am simţit nevoia să-mi schimb existenţa. Am pierdut gustul lucrurilor”.

Primele schimbări pe care le-a făcut Marc Lavoine în viaţa sa? A renunţat la fumat şi a început să facă o oră de sport pe zi. Iar aceste lucruri l-au ajutat să meargă mai departe pe actorul căsătorit de 18 ani cu prinţesa Sarah Poniatowski a Poloniei, cu care are trei copii.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției