Revoltător! Bărbatul amendat pentru că se masturba în public a fost șofer pe un microbuz școlar

0
641

La începutul acestei luni, mai exact pe data de 3 martie, ziarul nostru relata cazul incredibil al unui bărbat în vârstă de 52 de ani care se masturba nestingherit într-o zonă foarte circulată din municipiul Arad. Bărbatul, fără nici un fel de jenă, se masturba într-un microbuz, cu ușile larg des­chise, aflat lângă trotuar pe Calea Aurel Vlaicu, între Atrium Mall și UTA.
Se pare că bărbatul, trecut de prima tinerețe, nu se afla la prima abatere de acest gen, gestul său fiind unul care se repeta destul de frecvent. Arădenii care treceau prin zonă susțin că bărbatul a fost văzut de cel puțin patru ori în această ipostază.
Imaginile incredibile, surprinse de către trecători, arată cum bărbatul stă relaxat într-un microbuz Ford de culoare albă, sprijinit pe bancheta din spate și cu organul genital în mână, cel mai probabil așteptând să mai treacă câte o arădeancă prin fața lui pentru a se masturba. Din relatările martorilor, se pare că bărbatul, al cărui comportament dă naștere multor semne de întrebare cu privire la integritatea sa psihică, se leagă de fetele care trec prin fața lui în timp ce „își face treaba“.
S-a ales cu amendă
Gestul său de atunci a fost repede amendat de către polițiștii din cadrul IPJ Arad, care au identificat bărbatul și i-au aplicat o amendă pentru săvârșirea de gesturi obscene în public. Polițiștii Biroului de ordine publică, aflați în serviciul de patrulare, au reușit identificarea bărbatului care a săvârșit gesturi obscene în public, acesta fiind sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei, conform Legii 61 / 91 R.
Bărbatul de 52 de ani este din localitatea Craiva, județul Arad.
Fost șofer de microbuz școlar
Cazul este cu atât mai șocant, cu cât bărbatul de 52 de ani este recunoscut în zona în care locuiește, respectiv în comuna Craiva, pentru „gusturile sale dubioase“. Oamenii din zonă spun că nu sunt singulare cazurile în care bărbatul trecut de jumătatea vieții face avansuri tinerelor, cu vârste chiar sub 18 ani. Mai mult decât atât, bărbatul a fost pentru o bună perioadă de timp chiar șoferul microbuzului care transporta copiii la școală.
Oamenii din zonă sunt de-a dreptul oripilați de comportamentul bărbatului: „Acum este șofer la propria sa firmă de transport. Mă mir cum nu îi este rușine să iasă din casă, după câte face pe aici. Om în toată firea, transportă oamenii la Arad, iar după ce îi lasă și rămâne singur în microbuzul său, se masturbează de față cu toată lumea. Nici nu vreau să mă gândesc ce făcea atunci când era șofer la copii“.
Cum trece de avizele psihologice
Un mare semn de întrebare se lasă peste perioada în care bărbatul a lucrat ca șofer la microbuzul școlar din comună. Întrebarea este cu atât mai pertinentă cu cât comportamentul șoferului este evident unul deviant, mai grav fiind faptul că este recunoscut în zonă pentru avansurile pe care le face tinerelor sub 18 ani.
O altă întrebare este cum de reușește un astfel de șofer să obțină avizele psihologice. Începând cu anul 2013 valabi­litatea avizelor medicale și psihologice necesare conducătorilor auto a fost modificată. Astfel, conform Ordinului 1390 emis în data de 18/11/2013 „exami­narea medicală și psihologică perio­dică a personalului încadrat în func- ții cu atribuții în siguranța transporturilor, pe grupe de vârstă, se va efectua astfel: pentru transportul rutier la grupa de vârstă 18-65 ani se vor efectua controlul medical periodic și controlul psihologic la interval de un an“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.