ieran

Cunoscutul revoluţionar arădean Nicolae Ieran a fost agresat, marţi seara, în faţa blocului în care locuieşte. Acesta povesteşte că a fost aşteptat de trei indivizi care au început să-l lovească.

„În jurul orei 20, când mă întorceam acasă, am fost aşteptat în faţa blocului în care locuiesc de trei indivizi care m-au lovit în faţă şi în cap. Am căzut. Unul a apucat să mă lovească şi cu picioarele. L-am lovit pe unul cu rucsacul, iar pe cel de-al doilea am sărit şi l-am doborât. Cel de al treilea a fugit. Cel care a rămas cu mine, a fost reţinut de poliţişti, fiind dus la secţie”, povesteşte revoluţionarul. Nicolae Ieran susţine că, fiind vânzător de bilete de bingo, indivizii îl acuzau că vinde bilete false  sau că dă biletele în funcţie de anumite criterii. „Am fost dus cu salvarea la Urgenţe, iar pe el l-a luat Poliţia”, a încheiat Ieran.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad susţin că unul dintre agresori a fost sancţionat contravenţional. „Agresorul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei, conform legii 61/1991. Victima a fost informată că are la dispoziţie 30 de zile pentru a depune o plângere penală pentru loviri sau alte violenţe”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

  • A.Pop spune:

    „Revolutionarul Ieran” – un individ zurbagiu si protestatar de profesie, cu multe doage lipsa. Rog ziaristii sa folosesca cu discernamant expresii de genul „revolutionar”. Si, mult mai bine ar face sa prezinte ce fac personalitati reale ale Aradului, decat decazuti, prostituate, infractori, scandalagii etc.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției