utiDupă succesul cu FC Olt, „Bătrâna Doamnă” a urcat pe poziția a doua în clasamentul ligii secunde, însă a doua zi, Corona a produs surpriza pe Bega, iar arădenii au coborât din nou pe ultima treaptă a podiumului. „Trebuie să recunoaștem că rezultatul de sâmbătă e neașteptat, o consideram pe Poli mare favorită chiar la ocuparea primului loc până la final. Acum, nu mai știm ce să credem, lupta a devenit cu adevărat tăioasă, imprevizibilă. Rămân la părerea că UTA e la mâna ei, doar de noi depinde dacă ne vom clasa pe un loc promovabil, iar meciul cu Măciuca va fi foarte important în acest sens”, a punctat Adrian Falub.
Antrenorul „alb-roșiilor” are destule griji înaintea deplasării din județul Vâlcea. În urma „galbenelor” încasate vineri, Ene și Mărginean sunt suspendați, iar fundașul Supic va trebui să facă eforturi supraomenești pentru a se afla pe teren sâmbăta viitoare. Sârbul a suferit o întindere la coapsa piciorului stâng la antrenamentul de joi și nu a avut ocazia să debuteze și în fața publicului arădean. „Aveam o altă formulă de joc, dacă Supic era apt. Jucase excelent la Brașov și avean nevoie de el și astăzi (n.a. vineri). Dar, cu mici ezitări, Ene a făcut o partidă bună”, a mai spus Falub.
Dacă și Supic își va reveni, utiștii vor trebui să se gândească bine care sunt cei trei fotbaliști extracomunitari pe care îi vor trimite pe gazon runda următoare. După cum au evoluat cu oltenii lui Oprescu, Kovacevic, Feussi, Adofo și Dosso bat toți la porțile primului „unsprezece”. Utiștii au avut weekend liber și se vor întoarce la antrenamente astăzi după-amiază.

Recomandările redacției