Rezultatele parțiale ale necropsiei arată faptul că Sebastian a murit așteptând să fie salvat

1
98374

Pe corpul băiatului dispărut cu câteva luni în urmă și descoperit recent de câinii unui cioban, nu sunt semne de agresiune. 

Medicii legiști au dezvăluit rezultatele preliminarii ale necropsiei lui Sebastian Corbei. 

Astfel, rezultate preliminare indică faptul că băiatul ar fi murit așteptând să fie găsit. Pe corpul copilului nu au fost găsite urme de violență, o posibilă cauză a decesului fiind lipsa de hrană și de apă. 
În urma rezultatelor finale, medicii legiști urmează să le ofere anchetatorilor cauzele exacte ale morții băiețelului. 

Anchetatorii spun că trupul copilului a fost găsit la mare distanță de casă, iar condițiile meteo au fost potrivnice. 

„Istoria acestui caz este una foarte lungă, căutările au fost extrem de extinse. Distanța la care a fost găsit copilașul este destul de mare, într-un stufăriș, la aproximativ 10 – 12 kilometri de domiciliu. 

Particularitatea stufărișurilor de la fața locului este că sunt extrem de dense, iar temperaturile din acea perioadă au variat între îngheț și dezgheț, motiv pentru care câinii de urmă puteau să nu găsească cadavrul, chiar dacă ar fi trecut pentru el, căci mirosul s-ar fi schimbat”, a transmis Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, conform b1.ro. 

Amintim că, Sebastian Ionel Corbei a dispărut pe data de 9 ianuarie, în localitatea Vânători, județul Arad. Zeci de localnici, echipaje de poliție, câini de urmărire, un elicopter cu termoviziune, dar și maşini dotate cu radare de termoviziune s-au mobilizat preț de o lună de zile pentru căutarea copilului, pe o rază de zeci de kilometri de casă străbătuți zilnic.  

Copilul a fost descoperit în urmă cu câteva zile într-un tufiș, între localitățile Mișca și Vânători. Acesta plecase să muncească la stână și nu a mai fost văzut.  

Din păcate, potrivit autorităților, trupul copilașului a fost găsit într-o stare avansată de descompunere.

1 COMENTARIU

  1. Rușine nu ai cum să spui ca băiatul a fugit în partea opusă să se ascundă,ci că aștepta să fie salvat de către cine??????,eu știu că orice copil ar fii fugit acasă, ciobanul ar trebui să fie condamnat și tras la răspundere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.