Rezultatul ce nu ajută pe nimeni: UTA II – Lunca Teuz Cermei 0-0

0
200

Etapa de Liga a III-a de la finalul acestei săptămâni a debutat ieri, cu derby-ul arădean dintre UTA II şi Gloria Lunca Teuz Cermei. „Satelitul” UTA-ei a găzduit, pe stadionul „Otto Greffner” din Şiria, întâlnirea cu formaţia din Cermei, iar în final rezultatul a fost unul de egalitate, 0-0.
Întărită serios de la prima echipă a UTA-ei cu jucători care cochetează cu Liga a II-a (Costin, Vlad, Covaci, Stahl sau Celea), echipa secundă a clubului fanion al Aradului nu a fost în stare să înscrie măcar o dată în faţa teamului pe Teuz şi s-a mulţumit cu un punct ce o menţine pe ultima poziţie în seria IV-a.
Sub privirile lui Roland Nagy, fostul principal al UTA-ei, jucătorii lui Dan Oprescu au avut controlul partidei în prima parte a disputei, au pasat mai mult, însă n-au reuşit să îşi creeze ocazii importante la poarta adversă. Doar reluarea slabă a lui Vlad din careu și o pătrundere nefinalizată a lui Ungurianu au dat ceva emoții adversarului. În jocul extrem de încălcit, cu multe greşeli de-o parte şi de cealaltă, de vină fiind şi terenul greu, singura mare ocazie de gol le-a aparţinut oaspeţilor. Fostul utist Suslak (34) a executat o lovitură liberă de la 28 de metri, la câţiva centimetri de bara de la colţul lung al porţii lui Mara.
În partea a doua, impulsionaţi poate şi de venirea în tribună a tot staff-ului primei echipe (Roşu, „Nacho”, Todea şi Ţapoş), jocul etalat de cele două formaţii de Liga a III-a a fost mult mai animat. Totuşi, cei care au ieşit mai mult în evidenţă au fost jucătorii lui Mircea Aslău. Aldan (51) chiar a reuşit să înscrie printr-un lob de la 30 de metri, peste portarul Mara, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Acelaşi Suslak (58) era să deschisă scorul, însă mingea şutată de el din 14 metri lateral stânga a fost scoasă de pe linie de Dobrean, în timp ce, la aceeaşi fază, reluarea lui Bulza, din întoarcere, din 6 metri, a fost deviată de puţin peste transversală. Dar, ocazia meciului pentru vizitatori a avut-o Cotoc, care a reluat puternic cu capul, dar Mara a avut un reflex salvator.
Cursul jocului s-a schimbat apoi în ultimele 20 de minute, asta în principal datorită eliminării lui Diarra (72). Astfel, s-au născut și câteva ocazii utiste. Coadă (75) a tras puternic din 15 metri lateral dreaptă la o palmă peste transversală şi a ratat şansa de a înscrie pentru UTA II, însă şi Vlad (85) a irosit apoi o ocazie imensă, trimiţând peste o minge primită la 11 metri uşor lateral dreapta. S-a încheiat 0-0, un rezultat ce nu ajută prea mult nicio combatant.
Formații:
UTA II: Mara – Costin, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiţă, Dobrean (Coadă 66’) – Stahl (Ghergar 61’), Vlad, Ungurianu (Ignea 81’) – Covaci.
Gloria: Fl. Rusu – Popa, Petrache, Calvin, Suslak – Coşa, Cotoc, Diarra, Aldan (Morar 90+2’) – Sălăjan (V. Brînduşe 80’), Bulza (Fl. Brînduşe 89’).
Arbitri: Zoltan  Szekely – Gheorghe Tarba, Cristian Mureșan (toți din Baia Mare)
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Vasile Rad (Arad)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.