ricardoLuso-Roman Ricardo Caria, arădeanul care a lăsat Lisabona pentru a se stabili în Arad, a devenit celebru în industria muzicală după ce a participat la mai multe concursuri naţionale de canto şi a susţinut o serie de spectacole în oraşul nostru.
În zilele de 18 şi 25 ianuarie, de la ora 20.00, Teatrul Ioan Slavici Arad va organiza primele două concerte din turneul naţional „Cântându-mi visul” ale artistului Ricardo Caria.
„Cum este deja ştiut de public în gene­ral, fiecare concert organizat de mine are un scop caritabil. Aceste două spectacole-concert îşi propun să ajute financiar Aso­ciaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Arad, contribuind cu fonduri pentru a echipa în interior noul sediu al asociaţiei care tocmai a fost pus la dispoziţie de Primăria Municipiului Arad şi este în proces de mobilare. De asemenea, ajutăm o familie de nevăzători din Arad care are nevoie de îngrijiri medicale urgente pe care nu le pot suporta în momentul de faţă“, ne-a dezvăluit artistul.
De menţionat că ambele concerte vor avea susţinerea instrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toată experienţa sa în domeniu pentru a crea o atmosferă de excepţie.
Totodată, în seara de 25 ianuarie Ricardo Caria sărbătoreşte exact opt ani de când a ajuns în România.
Cele două concerte de la Arad vor fi urmate în luna martie de alte spectacole susţinute după programul următor: 9 martie – Timişoara; 15 martie – Oradea; 16 martie – Zalău; 17 martie – Satu Mare; 22 martie – Deva; 23 martie – Sibiu; 24 martie – Alba Iulia; 29 martie – Ludus; 30 martie – Târgu Mureş şi în 31 martie – Cluj Napoca.

Recomandările redacției