Richard Gere, tată pentru a doua oară la vârsta de 69 de ani

0
402
Richard Gere and Alejandra Silva attend the 'The Dinner' movie premiere at 'Capitol Cinema' in Madrid on Dec 11, 2017 (Photo by Gabriel Maseda/NurPhoto via Getty Images)

Actorul Richard Gere, în vârstă de 68 de ani, şi soţia sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, aşteaptă primul lor copil, potrivit Mediafax.
Gere şi Silva s-au căsătorit civil în aprilie, în Spania. Actorul american, care va împlini 69 de ani pe 31 august, are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.
Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, are un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto. Informaţia despre sarcina Alejandrei, despre care a scris iniţial cotidianul spaniol ABC, nu a fost încă confirmată de către cuplu.
Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără pres­­taţiile sale din „American Gigolo” şi „Ofiţer şi gentleman”, de Taylor Hackford – care i-a adus prima nomi­nalizare la Globurile de Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.