Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, lucru aproape obișnuit în ultima perioadă, mai ales de când s-au ridicat restricțiile. Se pare că tot mai multe persoane sunt prinse în ultima perioadă, acesta fiind un semn clar că lucrurile își revin la normal. 

Astfel, un bărbat de 36 de ani, din Mândruloc, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier pe D.N. 7, pe raza localității Păuliș, în timp ce conducea un autoturism având o viteză de 96 km./h. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe raza localității Iosaș, un bărbat de 41 de ani, din Gurahonț, a fost depistat de polițiștii orașului Sebiș în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Mai departe, un nădlăcan de 41 de ani a fost depistat de polițiștii din Nădlac în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Desigur, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte infracțiuni
Pe D.J. 709/D, pe raza localității Șeitin, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au depistat un bărbat de 37 de ani, din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii. A mai fost depistat în trafic, de polițiștii Biroului Rutier, un tânăr de 22 de ani, din Conop, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției