Artistul britanic Robbie Williams a susţinut, duminică seara, un concert de o oră şi jumătate la Festivalul Untold din Cluj-Napoca, în cadrul căruia a cântat un duet cu tatăl său şi a împărţit tricouri publi­cului, transmite Mediafax.
Robbie Williams a urcat, duminică seara, pe scena principală a festivalului Untold din Cluj-Napoca, unde a cântat o oră şi jumătate în faţa a peste 80.000 de spectatori. Fanii artistului s-au bucurat de un spectacol inedit, în care Robbie nu numai că a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, ci a știut să electrizeze publicul, cu care a relaționat pe tot parcursul show-ului.
Artistul a interpretat piesele sale cunoscute, printre care „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels”.
„Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia”, a spus Robbie Williams, care a împărţit tricouri celor prezenţi în primele rânduri. De asemenea, artistul i-a dat un tricou şi unei spectatoare, pe nume Monica, care a ştiut versurile unui cântec de-al său, după care a invitat-o pe scenă şi a stat lângă ea interpretând piesa „Something stupid”, pe care a cântat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman.
De asemenea, Robbie Williams a avut pe scena Untold şi un invitat special, tatăl său, Pete, împreună cu care a cântat o piesă, aşa cum a făcut şi la alte concerte susţinute în alte ţări. La finalul piesei, Robbie a spus: „Să vă spun un se­cret? El nu era tatăl meu. Este un român pe care l-am găsit pe stradă și care știa toate cuvintele”.
Robbie Williams a îngenuncheat la un moment dat în faţa publicului de pe Cluj Arena, iar show-ul s-a încheiat cu piesa lui Frank Sinatra „My way”.

Recomandările redacției