S ucces răsunător al organizatorilor Festivalului Untold, care au reuşit să-l aducă anul acesta pe Robbie Williams pe scena de la Cluj-Napoca. Celebrul artist britanic va susţine un concert, urmând să facă deplasarea în România alături de staff-ul său în care se află peste 100 de persoane. Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1-4 august, fiind vândute deja 60.000 de abonamente, scrie Click.
Concertul din vară, de la Cluj-Napoca, este unul special și asta pentru că artistul și-a ales pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume, în această elită numărându-se și festivalul UNTOLD. Organizatorii festivalului promit că spectacolul va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoa­re și de producția impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste o oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstarul britanic.
Directorul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că festivalul își pro­pune să ofere o lume magică despre unitate și să aducă un spectru special de artiști, pentru a avea o diversitate foarte mare.
„În acest an facem o recapitulare a ceea ce am făcut anii trecuți, vom avea îmbunătățiri în zona de producție, scena principală va fi monumentală, cu o producție dintre cele mai mari din lume. Am pregătit show-uri surprize. Armin van Buuren va pregăti un show special, unic creat special pentru Untold. În acest an reușim să oferim un cadou special pentru fanii Untold și să îl aducem la Cluj pe cel mai tare entertainer al vremurilor noastre, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor cu 1,6 milioane de bilete vândute înt-o singură zi – Robbie Williams. Este un cadou pentru cei care au avut încredere în noi”, a spus Buta.
Primele 60.000 de abonamente au fost deja vândute pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD. Următoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival au fost puse în vânzare, ieri, 5 iunie, de la ora 12.00, la prețul de 149 de euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com. Organizatorii UNTOLD spun că săptămâna vii­toare vor fi scoase la vânzare și biletele pentru o zi de festival.

Recomandările redacției