Robert Negoiță îndeamnă parlamentarii la răscoală

0
413

 

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a apreciat, duminică, în ședința Comitetului Executiv Național PSD care se desfășoară în Parlament, că administrațiile publice locale sunt dezavantajate de strategia bugatară propusă de Guvern pentru 2019, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO, preluat de Agerpres.

Președinte al Asociației Municipiilor din România, Negoiță le-a spus liderilor PSD că nu se asigură fonduri suficiente pentru investiții. „Nu sunt bani!”, le-a repetat acesta liderilor PSD.

Înainte de ședința CEX al PSD, Negoiţă a declarat că le recomandă tuturor parlamentarilor partidului să nu voteze bugetul de stat în varianta propusă de Guvernul Dăncilă. Potrivit acestuia, bugetul este unul „dezastruos” pentru administrația publică locală.

El a spus că va ridica problema în ședința CEXN,  la care a participat și premierul Viorica Dăncilă şi că vrea o discuție cu Dragnea și cu toți primarii de municipii din România. El a mai declarat că este o „aberație” acuzația liderului PSD Alba, Ioan Dârzu, că Asociația Municipiilor din România ar trebuie desființată pentru că funcționează ca un partid politic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.