Rodriguez: „Cu această mentalitate putem câștiga împotriva oricui”

0
305

FCC Baschet Arad a trecut cel mai important examen al Grupei A valorice și are spe­ranțe reale într-o finală națională, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Galben-albastrele” au trecut la nu mai puțin de 18 puncte de CSM Satu Mare, dublul diferenței minime la care trebuiau să se impună pentru a le lua fața elevelor lui Mauro Procaccini în caz că se ajunge la egalitate de puncte când se trage linia.
Progresul în joc este evident sub comanda lui Manuel Rodriguez, care, de când a preluat FCC-ul, a pierdut doar în fața favoritei Sepsi, în campionat și în Cupă și partida tur, de la Satu Mare, la 8 puncte diferență. „În primul rând, le transmit felicitări jucătoarelor, au făcut o treabă bună în ultimele două săptămâni, atât la antrenamente cât și la meciuri. Astăzi (n.a. sâmbătă), am avut un adversar dificil, scopul a fost să câștigăm, dar să și avem un coșaveraj mai mare decât Satu Mare. Din fericire, am reușit să câștigăm la 18 puncte diferență și am luat o opțiune serioasă pentru locul al doilea, prin care am ajunge direct în semifinalele campionatului feminin de baschet. E frumos și important că am câștigat cu Satu Mare, dar, fără o victorie și în meciul următor, ceea ce am realizat astăzi (n.a. sâmbătă) nu are valoare. Pentru moment sunt bucuros, fetele au jucat bine, ultimele 7 minute au fost dovada că au încredere în ele și, bineînțeles, valoare. Toate s-au implicat, toate au luptat și asta s-a văzut, cu această mentalitate putem câștiga împotriva oricui. Le mulțumim și suporterilor, care ne-au susținut, ne-au dat energie pozitivă. Atmosfera ne ajuta și ne mobilizează și pentru următorul meci, chiar dacă jucăm în deplasare”, a spus tehnicianul spaniol al FCC Baschet Arad după succesul cu 83-65 contra celor de la Satu Mare.
„Galben-albastrele” evoluează la Cluj, sâmbătă, de la ora 16, contra Universității, echipa de pe penultimul loc în Grupa A va­lorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.