meryl_streep_a_legend_on_silver_screen_12_54137900Actriţa Meryl Streep ar putea să joace rolul lui Susan Boyle, cântăreaţa de origine scoţiană lansată în emisiunea de televiziune „Britain’s Got Talent” în 2009, într-un film biografic.

„Nu mi-ar plăcea să joc chiar eu în film, mi-ar plăcea să mă interpreteze altcineva. Probabil Meryl Streep – din câte am înţeles, a fost contactată”, a declarat Susan Boyle într-un interviu pentru ziarul britanic Metro, informează contactmusic.com.

Meryl Streep se pare că nu a fost singura actriţă abordată pentru rol – atât Catherine Zeta-Jones, cât şi Glenn Close primind oferte să joace rolul cântăreţei scoţiene.

Filmul biografic va fi produs de magnatul media Simon Cowell, din emisiunea „Britain’s Got Talent”, şi de producătorii executivi ai studioului Fox Searchlight.

După ce Susan Boyle a câştigat în mod surprinzător ediţia „Britain’s Got Talent” din 2009, cântăreaţa, în vârstă de 52 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea, a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy şi a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei.

Meryl Streep, născută în 1949, a câştigat în 2012 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul „Doamna de Fier/ The Iron Lady”. Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din „Kramer contra Kramer” şi „Alegerea Sophiei”. Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum „Vânătorul de cerbi”, „Podurile din Madison County” şi „Julie şi Julia”, Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Recomandările redacției