Roland Nagy: „Abia așteptăm reunirea, am intrat în noul an cu gândul la 12 finale”

0
293

roli1O zi îi mai desparte pe utiști de revenirea în iarbă, o revenire pe care întreaga tabără alb-roșie o abordează cu unicul gând al pregătirii terenului pentru promovare.
„Abia așteptăm, și eu și băieții! Vine o perioadă ce nu place întotdeauna jucătorilor, lungă până la primul joc, dar asta e situația în sistemul nostru competițional. Am discutat mult între noi în ultimele zile, ne dorim 12 finale, 12 victorii, e obiectivul cu care am intrat în noul an. Turul a trecut, e istorie, important e să ne gândim la ce urmează. Ne pregătim pentru 14 martie, când avem primul joc oficial, cu Viitorul Craiova!”, transmite antrenorul Roland Nagy.
Pe de altă parte, tehnicianul utist e preocupat de capitolul întăririlor, direcție decisă zilele următoare. „Sunt discuții, să vedem ce se materia­lizează vizavi de jucătorii care dorim să vină cu plus. Strătilă a dat acceptul că va veni pe 14 la reunire, s-a discutat cu Piț, Vezan și așa mai departe. Să avem inspirația să fie jucătorii care ni-i dorim”, a punctat tehnicianul, în a cărui perspectivă intră și tânărul atacant Nenad Maxim, golgeter la Victoria Felnac, lider în Onoare A.
Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a jucat pentu UTA în câteva amicale în toamna trecută. „Va intra în program, e preocupat, cu siguranță are calitate. Chiar dacă n-a trecut prin niște filtre, sunt și cazuri când un jucător face pas la un nivel mai mare. Să vedem cum se integrează, șansă va avea, e dornic să profite de ea”, a comentat Roli Nagy, care contează și pe Răzvan Blănaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.