nagyUTA a realizat sâmbătă cea mai clară victorie a sezonului. Trupa lui Roli Nagy s-a aclimatizat rapid cu „Centralul” din Ineu și a dictat ritmul, intrându-și în mână pentru derby-ul cu Mama Mia, din penultima etapă a turului.
„Obiectivul nostru a fost clar, ne-au intresat cele 3 puncte și mă bucură a cincea victorie”, a mărturisit antrenorul arădenilor. Practic, oamenii săi au avut dificultăți doar când au scăzut ritmul, permițându-le adversarilor câteva contre, rămase fără efect.
„Am respectat adversarul, oamenii de aici muncesc, s-au agățat de tot ce au putut, dar la 2-0 s-a rupt jocul. Cum am spus, am amintiri plăcute de la Ineu, trebuie răbdare, să clădească de la copii la seniori. Rezultatele se vor vedea în timp. Important e că se muncește, proiectul lor trebuie susținut. Revenind la noi, pretențiile noastre sunt mai mari. Mai avem două așa-zise finale, vrem maxim din ele. Ne concentrăm deja pe un joc care face abstracție de celelalte, cu o candidată serioasă la promovare. Trebuie să câștigăm!”, a decretat Roli Nagy.

Recomandările redacției