nagyUTA s-a dus în turul următor al Cupei României după o eroare de curtea școlii a portarului de rezervă al Muncitorului Reșița, introdus pe teren pe finalul partidei. A fost, în general, un meci al erorilor defensive, de aici născându-se toate cele 7 goluri ale confruntării din Sînicolau Mic.
„E o competiție a suspansului această Cupă a României,  dar suntem conștienți că am luat două goluri ce puteau fi evitate pe lipsă de concentrare. Sunt supărat puțin pe întreaga echipă, căci pregătisem altfel  fazele fixe.  Știam că reșițenii au talie, că au calitate la momentul fix și, totuși, am făcut aceste cadouri. Îmbucurător este că am avut și noi reacție și, practic, ne-am învins adversarul cu aceleași arme. A existat și o stare de oboseală normală după aproape o săptămână de acumulări fizice, iar antrenamentele de acest gen vor continua până la plecarea în cantonamentul din Austria. Concluzionând, a fost un meci cu de toate, cu multe goluri, la capătul căruia nu putem spune că suntem foarte fericiți.  Rămânem cu picioarele pe pământ, știm că au trecut doar câteva zile din debutul acestei pregătiri și mai e mult de lucru”, a spus Roland Nagy după ultimul fluier al confruntării cu bănățenii, subliniind în același timp și obiectivul echipei în Cupă: „Ne propunem să aducem suflul Ligii 1 la Arad prin intermediul acestei competiți”.
Deși  a semnat cu arădenii, Dănuț Ivănică nu a fost folosit miercuri seară, cum nici unii jucători doriți pe mai departe în „alb-roșu”, ca Mitrea sau Avrămuțiu, nu s-au aflat pe teren împotriva reșițenilor. „Am început prea devreme aceste meciuri oficiale. Ne-ar fi plăcut să-i avem pe teren și pe jucătorii vizați pentru un transfer, chiar și pe unii dintre cei care au terminat cu noi sezonul trecut și încă nu au fost rezolvați, dar sunt convins că în turul următor lucrurile vor sta altfel”, a mai punctat fostul mijlocaș.

Recomandările redacției